CHERIE`

CHERIE` (Photo credit: daDOUBLEryl)

Čeprav ti lahko podaljševanje las prišpara kar nekaj mesecev ali pa let čakanja na pravo dolžino las, morate vedeti, da je tudi za uporabo lasnih podaljškov priporočljivo imeti primerno dolžino vaših naravnih las. Ta je odvisna predvsem od tega, kakšno končno dolžino podaljšanih las si želite ter kakšno vrsto podaljškov boste uporabile (keratinske, microring ali clip on).

Pri keratinskih in microring lasnih podaljških so osnova vaši naravni lasje (prameni), na katere so potem tej podaljški namestijo. Daljši kot so tvoji pravi lasje, manj bo opazen prehod med podaljški in tvojimi lasmi. Če so tvoji lasje kratki, pride zate v poštev podaljševanje las z zgoraj omenjenima tehnikama, saj vam bo lahko izkušena frizerka podaljšane pramene spojila tako, da bodo praktično neopazni.

Če vaši lasje segajo do ramen, se lahko brez problema odločite za podaljševanje las s clip on podaljški. Glavni predpogoj za uporabo teh podaljškov je ta, da vaši naravni lasje segajo vsaj 15 cm čez podaljške. Samo tako bo prehod neopazen, končni rezultat pa bo frizura, ki bo delovala popolnoma naravno. Če pa si želite vaše lase trajno podaljšati, lahko v tem primeru posežete tudi po lasnih trakovih (tape it), ki krasno učinkujejo na dekletih s srednjo dolžino las, saj je prehod med naravnimi lasmi in lasnimi podaljški neopazen.

Če so vaši lasje ekstremno kratki (3-5 cm), je podaljševanje las teoretično možno, a v praksi težko izvedljivo, saj bo razlika med naravnimi lasmi in podaljški zelo očitna, česar pa si ne želite.

 

Enhanced by Zemanta